Új jelszó kérése

Információk

 

 

 

Üzletünk, a Vénusz Fehérnemű Debrecenben, a Simonffy u. 4-6. szám alatt, a Halköz Üzletház külső, utcai üzletsorán található (a középső üzlet a Dohánybolt mellett).

 

Itt a webáruházban szereplő termékeken túl sok más egyéb árucikk közül is válogathat. Ha lehetősége van rá, látogasson el hozzánk személyesen is!


 


A VÁSÁRLÁS MENETE:

A vásárláshoz kérjük Regisztráljon, majd tegye a Kosárba a kiválasztott termékeket és kattintson a Megrendelés-re. Itt ellenőrizheti a fizetési-szállítási adatokat és végül kattintson a Megrendel gombra. Ha sikeres volt a megrendelése akkor azonnal kap tőlünk egy e-mailt a megrendelt termékekről. 


Amennyiben az átvett termék nem felelne meg elképzeléseinek, az átvételtől számított 15 napon belül visszaküldheti részünkre a "Vásárlási feltételek" menüpontban leírtaknak megfelelően. Ugyanígy lehetőség van a termék cseréjére is.


Cégnév / Név: Lefkimi Kft
Cím: 4032 Debrecen, Károli Gáspár u. 80.
Személyes átvétel itt: Debrecen, Simonffy u. 4-6., fsz. 4., Halköz Üzletház külső, utcai üzletsor középső üzlete
Telefon: +36-30/594-0028
E-mail: venuszfehernemu [kukac] gmail.com
Weboldal: http://www.venuszfehernemu.hu
Áruház neve: Vénusz Fehérnemű
Adószám: 14475607-2-09
Cégjegyzék szám: 09-09-015668
Cégjegyzéket vezető bíróság: Hajdú-Bihar Megyei Bíróság
Bankszámlaszám: 10918001-00000048-94090002
Kapcsolattartó neve: Brázda Franciska
Kapcsolattartó telefonszáma: +36-30/594-0028
Kapcsolattartó e-mail címe: venuszfehernemu [kukac] gmail.com
Fióktelep:: Debrecen, Simonffy u. 4-6., fsz. 4. (Halköz Üzletház külső, utcai üzletsor középső üzlete)
Webhosting szolgáltató: UNAS Online Kft.
H-9400 Sopron, Major köz 2. I/15, unas [kukac] unas.hu

Szállítási módok
» Futárszolgálattal utánvétes fizetéssel (az ország egész területén)
Szállítási költség1 190 Ft
» Futárszolgálattal előre fizetéssel (átutalással vagy bankkártyával) (az ország egész területén)
Szállítási költség950 Ft
» Személyes átvétel (Debrecen, Simonffy u. 4-6., fszt. 4., Halköz Üzletház külső üzletsor közepe)
Az üzletünkban történő személyes átvétel esetén természetesen nincs szállítási költség.
» Futárszolgálattal bankszámlánkra történő készpénzbefizetéssel
Szállítási költség1 450 Ft

Fizetési módok
» Utánvéttel
» Előre utalással (Visszaigazoló e-mailünkben találja meg az utaláshoz szükséges információkat, amelyet a rendelés összekészítése után küldünk)
» Készpénzzel az üzletben
» Bankszámlánkra készpénzben történő befizetéssel a csomag kiküldése előtt (Visszaigazoló e-mailünkben találja meg a befizetéshez szükséges információkat, amelyet a rendelés összekészítése után küldünk)
» Bankkártyás fizetés okostelefonnal
Áruházunkban az OTP Bank által elindított, innovatív mobil fizetési móddal is kiegyenlítheti vásárlása ellenértékét. Az OTPay olyan mobil fizetési megoldás, amely segítségével a vásárló az OTPay okostelefon alkalmazásban előzetesen regisztrált bankkártyájával fizethet. A tranzakció lebonyolításához egy okostelefon, mobiltelefon internet hozzáférés (Wi-Fi vagy mobilinternet) és természetesen a regisztrált bankkártyával rendelkező OTPay alkalmazás szükséges. Az OTPay mobil fizetési mód során, a hagyományos internetes vásárlásoktól eltérően, nincs szükség bankkártya adatok megadására. Vásárláskor a fizetést a saját okostelefonján, az Ön által választott mPIN megadásával hagyja jóvá. A megoldás egyik legnagyobb előnye a biztonság, hiszen a vásárlás során nem ad meg kártyaadatot! Az OTPay alkalmazásba a következő, OTP Bank és más pénzintézet által kibocsátott kártyatípusok regisztrálhatók: MasterCard®, Maestro, Visa®, Visa Electron®, American Express®.
otpay
» Bankkártyás fizetés a Simple rendszerén keresztül
Ezen fizetési mód esetén a Simple (OTP Mobil Kft.) rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatja bankkártyáját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a Simple oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz. Elfogadott bankkártyák: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, American Express
simplepay_hu

E-mail küldése az áruház tulajdonosnak
Név
E-mail cím
Telefonszám
Tárgy
Üzenet

Szállítási Módok

 

Futárszolgálattal utánvétes fizetéssel

A Vénusz Fehérnemű (Lefkimi Kft) szállítási partnere a Sprinter futárszolgálat. Az árut a megadott szállítási határidőn belül a Sprinter szállítja ki hétköznapokon munkaidőben a megadott szállítási címre. Így Ön akár munkahelyi címét is megadhatja szállítási címként.

A Vénusz Fehérnemű (Lefkimi Kft) által feladott csomag kézbesítése legkésőbb a feladás napjától számított első vagy második munkanapon megtörténik. A szállítási díj tartalmazza a csomag kézbesítésének kétszeri megkísérlését valamint értékbiztosítást a megrendelt termék teljes összegére.

A termékek árának és az esetleges fuvarköltségnek a megfizetése a csomag átvételekor a kézbesítőnek történik.

Futárszolgálattal történő szállítást jelenleg csak Magyarország területére tudunk vállalni.

 

Futárszolgálattal előre fizetéssel (átutalással vagy bankkártyával)

A Vénusz Fehérnemű (Lefkimi Kft) szállítási partnere a Sprinter futárszolgálat. Az árut a megadott szállítási határidőn belül a Sprinter szállítja ki hétköznapokon munkaidőben a megadott szállítási címre. Így Ön akár munkahelyi címét is megadhatja mint szállítási cím.

A Vénusz Fehérnemű (Lefkimi Kft) által feladott csomag kézbesítése legkésőbb a feladás napjától számított első vagy második munkanapon megtörténik. A szállítási díj tartalmazza a csomag kézbesítésének kétszeri megkísérlését valamint értékbiztosítást a megrendelt termék teljes összegére.

A termékek árának és az esetleges fuvarköltségnek a megfizetése a csomag feladása előtt, előre utalással vagy bankkártyával történik.

Futárszolgálattal történő szállítást jelenleg csak Magyarország területére tudunk vállalni.

 

Személyes átvétel az üzletünkben

Lehetőséget biztosítunk a termékek személyes átvételére is a Debrecen, Simonffy u. 4-6. alatt a Halköz Üzletház külső, utcai üzletsorának közepén, a Dohánybolt mellett található Vénusz Fehérnemű üzletünkben is.

 

Futárszolgálattal bankszámlánkra előre történő készpénzbefizetéssel

A Vénusz Fehérnemű (Lefkimi Kft) szállítási partnere a Sprinter futárszolgálat. Az árut a megadott szállítási határidőn belül a Sprinter szállítja ki hétköznapokon munkaidőben a megadott szállítási címre. Így Ön akár munkahelyi címét is megadhatja mint szállítási cím.

A Vénusz Fehérnemű (Lefkimi Kft) által feladott csomag kézbesítése legkésőbb a feladás napjától számított első vagy második munkanapon megtörténik. A szállítási díj tartalmazza a csomag kézbesítésének kétszeri megkísérlését valamint értékbiztosítást a megrendelt termék teljes összegére.

A termékek árának és az esetleges fuvarköltségnek a megfizetése a csomag feladása előtt, bankszámlánkra előre történő készpénzbefizetéssel történik.

Futárszolgálattal történő szállítást jelenleg csak Magyarország területére tudunk vállalni.

 

 

Fizetési Módok

 

Utánvéttel

Utánvéttel történő fizetési mód választásánál a termékek vételárát és az esetleges szállítási költséget a csomag átvételekor a kézbesítőnek fizetheti meg.

 

Előre utalással

Ennek a fizetési módnak a választása esetén a megrendelt termékek árát és az esetleges szállítási költséget (a rendelés-visszaigazolásban leírtaknak megfelelően) a termékek kiszállítását megelőzően utalja át a Lefkimi Kft 10918001-00000048-94090002 számú bankszámlájára. Az átutalás során a közlemény rovatban mindenképpen tüntesse fel a megrendelő nevét és a megrendelés számát (a rendelés-visszaigazolásban leírtaknak megfelelően). Az átutalással kapcsolatosan felmerülő bankköltségek minden esetben a vásárlót terhelik.

ELŐRE FIZETÉS ESETÉN ENGEDMÉNYT ADUNK A SZÁLLÍTÁSI DÍJBÓL (az utánvéttel történő fizetésnél érvényes szállítási díjhoz viszonyítva). Ennek pontos összegéről fentebb, a szállítási módoknál tájékozódhat.

FIGYELEM! Előre utalás helyett a bankszámlánkra történő készpénzbefizetést nem tudunk elfogadni, mert ennek díjaként a bank befizetésenként 500,- Ft bankköltséget számít fel, mellyel a bankszámlánkat megterheli. Ha előre utalásos fizetési módot választ, de mégis készpénzben fizeti be a megrendelés összegét, a bankköltség összegét kénytelenek vagyunk a megrendelőre továbbterhelni. Ennek megfelelően a befizetett összegből először a bankköltség összege (befizetésenként 500 Ft) kerül kiegyenlítésre, és csak a fennmaradó összeget tudjuk a megrendelt szállítás és a megrendelt termékek fizetéseként elszámolni.

Amennyiben készpénzben szeretné bankszámlánkra befizetni a megrendelés összegét, akkor kérjük az ennek megfelelő fizetési módot válassza ki a megrendelés leadásakor.

 

Készpénzzel az üzletben

Üzletünkben történő személyes átvétel esetén lehetőség van a helyszínen készpénzben történő fizetésre.

 

Bankszámlánkra készpénzben történő befizetéssel

Ennek a fizetési módnak a választása esetén a megrendelt termékek árát és az esetleges szállítási költséget (a rendelés-visszaigazolásban leírtaknak megfelelően) a termékek kiszállítását megelőzően készpénzben fizeti be a Lefkimi Kft 10918001-00000048-94090002 számú bankszámlájára. A befizetés során a közlemény rovatban mindenképpen tüntesse fel a megrendelő nevét és a megrendelés számát (a rendelés-visszaigazolásban leírtaknak megfelelően).

Ez a fizetési mód azért drágább,  mint az előre utalás, mert a készpénzbefizetés díjaként a bank befizetésenként 500,- Ft bankköltséget számít fel, mellyel a bankszámlánkat megterheli.

 

Bankkártyás fizetés a Simple (OTP Mobil Kft.) rendszerén keresztül

Ennek a fizetési módnak a választása esetén a megrendelt termékek árát és az esetleges szállítási költséget a megrendelés leadásakor bankkártyával egyenlítheti ki a Simple (OTP Mobil Kft.) rendszerén keresztül. A bankkártya-adatokat minden esetben a Simple oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz. Elfogadott bankkártyák: MasterCard, Maestro *, Visa, Visa Electron *, American Express. (* Nem minden bank által kibocsátott Maestro és Visa Electron bankkártyával lehet interneten fizetni. Kérjük, érdeklődjön kártyakibocsátó bankjánál.)

ELŐRE FIZETÉS ESETÉN ENGEDMÉNYT ADUNK A SZÁLLÍTÁSI DÍJBÓL (az utánvéttel történő fizetésnél érvényes szállítási díjhoz viszonyítva). Ennek pontos összegéről fentebb, a szállítási módoknál tájékozódhat.

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.